Bio ethanol haard geeft een hoog rendement

Een bio ethanol haard is een haard waar de meeste mensen nog niet eerder van hebben gehoord. De naam zegt het al, dit is een kachel die brand op bio ethanol. Een bio ethanol haard heeft vele voordelen, zo heeft het een hoger rendement dan de meeste andere kachels en dient deze ook nog eens als decoratie van je huis.

bio ethanol haard

Ontsteking

Bij de ontsteking van bio ethanol komt CO2 en waterdamp vrij. Dit is een soortgelijke ontsteking bij het aansteken van een kaars. Dit gaat dus een heel klein beetje ten koste van de zuurstof in je woning. Echter, indien je je huis normaal ventileert merk je geen verschil.

Praktische haard

Bij de ontsteking van bio ethanol heb je geen rookvorming. Daarnaast komt er ook geen rotzooi in de vorm van roet of as bij kijken. Dit zorgt er uiteraard ook voor dat je geen rookkanaal nodig heeft voor deze moderne kachel.

 

Een decoratie in allerlei soorten en maten

Zoals eerder gezegd zorgen bio ethanol haarden niet alleen voor warmte, maar ook voor een fraaie decoratie in je woonkamer. Er bestaat een grote verscheidenheid aan soorten bio ethanol haarden. Door deze variƫteit aan haarden is er voor ieder wat wils. Wil je bijvoorbeeld een moderne of retro haard? Tegenwoordig is alles mogelijk. Denk aan de grootte van een kachel, maar ook de stijl en soort.

 

Meer informatie: https://www.sfeerhaardenexpert.nl/c-4056144/bio-ethanol-haarden/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *