Met een buitenhaard meer sfeer in uw tuin

Vind je het aangenaam om tijdens de zomer tot ‘s avonds laat in de tuin te zitten? Dan zul je hier voortaan nog meer plezier aan beleven als je een buitenhaard hebt aangeschaft. Door middel van een buitenhaard haal je de sfeer naar buiten. Met familie en vrienden lekker een wijntje drinken terwijl de buitenhaard jullie allemaal verwarmt.

 

Allerlei soorten en maten & materialen

Buitenhaarden zijn er ook weer in allerlei soorten en maten. Ook variëren dit soort haarden in prijs, dit laatste uiteraard afhankelijk van de gewenste specificaties. Op deze manier is er voor eenieder wel een geschikt exemplaar te vinden. Wil je echt optimaal genot van een buitenhaard, neem dan een buitenhaard die geschikt is om mee te barbecueën. Als het om materialen gaat zijn er diverse mogelijkheden. Een buitenhaard is een haard die uit vele verschillende materialen kan worden gemaakt. Over het algemeen zal zo’n kachel gemaakt worden van staalsoorten. De kwaliteit van de tuinhaarden varieert behoorlijk. Sommige haarden zijn goed verplaatsbaar en andere exemplaren staan dan weer op een vaste locatie. De ene haard moet s’ winters naar binnen worden gezet en de andere kan prima blijven staan.

 

Gashaarden

Naast de traditionele buitenhaarden die gestookt worden op hout, zijn er tegenwoordig ook super moderne buitenhaarden die gebruik maken van gas als brandstof. Deze buiten gashaarden zorgen voor warmte en gezelligheid. Deze buitenhaarden worden vaak op een overdekt terras geïnstalleerd. Dit zijn eigenlijk gashaarden (die ook op deze website worden besproken), maar dan die geschikt zijn voor buiten. Er wordt gebruik gemaakt van een gasfles of ze worden aangesloten op de reguliere gasaansluiting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *