Stikkan aanmaakhout klover: veilig en snel hout kloven!

Elke eigenaar met een open haard herkent dit: het hakken van hout is een leuke bezigheid, maar kan veel tijd en moeite kosten. Elk blok moet zodanig gehakt worden, dat het gebruikt kan worden als aanmaakhout. Gelukkig heeft een Zweedse fabrikant, genaamd Stikkan, een handig hulpmiddel ontworpen om deze lastige klus te klaren op een snelle en veilig manier.

 

De Stikkan aanmaakhout klover is gemaakt uit gietijzer en is zodoende ontworpen dat het met gemak grote blokken hout kan snijden in kleinere stukjes hout. Door de hefboomwerking en het makkelijk plaatsen van het houtblok op het trapelement, kan elk houtblok makkelijk gespleten worden en gebruikt worden voor in de open haard om snel een vuurtje aan te maken. Dit zorgt ervoor dat u niet in de weer hoeft te blijven met een bijl en uw rug ermee belast tijdens het hakken van hout.

 

 

Het houtblok wordt allereerst geplaatst op het onderste trapelement, om vervolgens met een hand het scherpe mes te bedienen. Zodra u halverwege het houtblok bent, verplaatst u het houtblok naar het bovenste trapelement en maakt u de klus af. De bovenstaande afbeelding demonstreert de werking van de Stikkan aanmaakhout klover. Op een veilige en snelle manier kunt u het houtblok splijten.

 

De Stikkan aanmaakhout klover is een product dat is geproduceerd van hoogwaardige kwaliteit en heeft dit te danken aan zijn Scandinavische afkomst. Het merk Stikkan geeft zelf levenslange garantie op de houtklover waardoor het niet nodig is om onderdelen hiervoor te zoeken, mocht er iets defect gaan. Tevens is het product vervaardigd uit gietijzer, wat de kwaliteit alleen maar ten goede komt. Het mes kan geslepen worden door middel van een slijpsteentje. Het draaiende mechaniek van het mes behoeft alleen een drupje olie om de aantal maanden om het scharnier soepel te houden.

 

De aanmaakhout klover kan makkelijk bevestigd worden tegen elk oppervlak en wordt standaard geleverd met bevestigingsmateriaal. Hierdoor hangt uw houtklover binnen een mum van tijd in uw tuin. Daarnaast is het natuurlijk een enorm leuk element dat wordt toegevoegd aan uw tuin. Bang dat u kinderen het mes eventueel misbruiken? Er zit een beveiliging op zodat uw kinderen zich niet bezeren met de houtklover.

 

Benieuwd geworden naar de Stikkan aanmaakhout klover? De adviesprijs is €154,95 en wordt aangeboden door meerdere winkels online. Bij de meeste aanbieders betaalt u tenslotte geen verzendkosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *